nl | fr

Ventilatie voor nieuwbouw en renovatie

Als specialist in sanitair en centrale verwarming merken we dat de vraag naar professionele ventilatiesystemen de laatste tijd enorm in opmars is, en dit voornamelijk voor nieuwbouwwoningen of gerenoveerde huizen. Deze woningen zijn meestal heel goed geïsoleerd waardoor er nauwelijks of niet voldoende verluchting is. Is dit ook het geval voor uw woning? Rottiers Verwarming & Sanitair biedt u graag de technische ondersteuning voor uw ventilatie in Hoeilaart (Vlaams-Brabant) en ruime omgeving.

Systeem C

Systeem C is een eenvoudig ventilatiesysteem waarbij er extra verluchting voorzien wordt in de ramen. Verse lucht wordt naar binnen gezogen via roosters en de vervuilde lucht wordt hierbij mechanisch afgevoerd via een ventilator in de ventilatie-unit.

Systeem D

Dit ventilatiesysteem wordt voornamelijk gebruikt in hedendaagse nieuwbouwwoningen en is veel uitgebreider dan systeem C. Bij systeem D gebeuren zowel de aanvoer en afvoer van lucht via ventilatoren in de ventilatie-unit. Roosters in de ramen zijn hierbij ook overbodig. De aangezogen lucht wordt opgewarmd door de lucht dat weggezogen wordt uit het huis. Hierdoor is er meer energiebesparing en comfort.

Deskundig advies

Geen idee welk ventilatiesysteem het meest geschikt is voor uw woning? Rottiers Verwarming & Sanitair in Hoeilaart (Vlaams-Brabant) verleent u met veel plezier deskundig advies. Zo bent u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt. Interesse in onze systemen voor ventilatie? Neem contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend voorstel.